Toborzó

A Szekszárdi Kutató Mentő Egyesület tagjainak sorába várja azon 18. életévét betöltött személyeket ( nő, férfi ), akik önként vállalják, hogy szabad idejük egy részét feláldozzák az egyesület feladatainak, céljainak megvalósítása érdekében. Fő feladatunk az emberi élet és anyagi javak mentése, eltűnt személyek felkutatása, embertársak kimentése speciális helyzetekből, vízi mentés!

Az egyesület tagjaként vállalják, hogy részt vesznek a Szekszárdi Kutató Mentő Egyesület által vállalt feladatok végrehajtásában, az egyesület által kezdeményezett képzésekben, eleget tesznek a havi tagsági díj megfizetésének.

Egyaránt várjuk azon személyek jelentkezését, akik kutyavezetőként alkalmasnak érzik magukat és kutyájukat, hogy a hosszas mentőkutya képzés és sikeres vizsga teljesítése után az egyesületünk csapatát erősítve, személykereső feladatot lássanak el!

Várjuk olyan személyek jelentkezését is, akik aktív tagjai nem kívánnak lenni az egyesületnek, tevékenységünket elméleti, szakmai tudásukkal, kapcsolati tőkéjükkel vagy a rendelkezésükre álló felszerelések használatba bocsájtásával kívánják támogatni! Az egyesület működéséhez nélkülözhetetlen anyagi források /pályázat, támogatók/felkutatásában segédkeznének!

Badacsonyi László

Elnök

06-20/8066-512